Universite ogrencilerine bedava yemek fırsatı!

Olabilir mi? Neden olmasin! Bu tur paylaşımzlar bizim topraklarimizda yuzyillardir var, yeni zamanlar unutulmaya yuz tutmus olsa da birileri yeniden canlandiriyor.

Eskiden osmanli doneminde belki de cok cok daha eski zamanlardan kalma guzel gelenek. Askıda ekmek! Duymayaniniz yoktur hal bazi firinlar uygular hatta, kendine ekmek alirken bir iki ekmekte gucu olmayana, askiya atilir kim aldi kim verdi bilinmez ama herkesin de ici rahat birileri daha doydu bilerek eve gidermis. Iki guzel yurekli arkadasimiz bunu gunumuze uyarlamis, askida paylasim var bugunlerde :)

askidanevar.com bir sosyal sorumluluk projesi ve ogrencilerin kosulsuz sadece kimlik gostererek bedava yemek yemesini sagliyor. Sistem soyle isliyor askidanevar.com logosu gordugunuz uye isletmede kendini doyuran sorumluluk sahibi kisi yahut kurum ogrenciler icinde icinden gecen yemegi siparis ediyor bedelini oduyor ve bu adisyonu goturup askidanevar panosuna ilistiriyor. Sonra isletmeye gelen ogrenci arkadasim ogrenci kimligini gostererek adisyonlardan birini aliyor siparisi geliyor doyuyor ve gidiyor. Mucize gibi :) Bu kadar da basit.

Sihirli sekilde birbirlerinin hayatina dokunuyor insanlar, birileri yemedigi yemegin parasini oduyor, birileri tanimadigi birilerine o ogun karninin doymasina vesile oldugu icin en temiz yerinden kalbinin dualar ediyor! Dunya bu insanlar sayesinde daha yasanabilir oluyor.

Yurekten tesekkur ediyorum ve herkes haberdar olsun bu cember genislesin duymayan kalmasin istiyorum. Paylasalim, duyuralim! Cogalalim!

Şimdilik Ankara, İstanbul, İzmir, Bolu ve Bursa’da üye restoranlar var. 
Projenin detaylarını, neler yaptıklarını, hangi restoranların destek olduğunu Facebook ve Twitter hesaplarından takip edebilirsiniz.
Facebook.com/AskidaNeVar/
Twitter.com/askidanevar


Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | ewa network review