Winter is coming derken... 11.12.13!

http://www.resimde.com/resimlerimiz/hareketli_kar_yagisi_27100_1.gif
Bir süredir diğer blogumuzla ilgilendiğimden ve üstelik dingin sakin ve sessiz kalmak istediğimden bu sayfayı ihmal ettim. Pişman değilim açıkçası :) Hayatımın en sakin sessiz ve rahat zamanlarını geçiriyor olmalıyım.

Zamanın ne olduğunu anlamış bile olabilirim hatta ve olmadığını! Ve paradoksların da tadına vara vara içlerinden tekrar tekrar geçecek kadar da keyifliyim üstelik. Düşünebiliyor olmanın külfeti gibi gelmiyor böyle zamanlarda akıl oyunlarınız, bilakis eğlenceli ve önemli olduklarını görüyor sonuna kadar hiç endişesiz yürebiliyor her koridorun ve her kapıyı korkmadan açıyorsunuz! Bingo! Çünkü gözünüzü açtığınızda olmak istediğiniz yerde, evinizdesiniz.


Kar tanelerinin hiç biri birbirine benzemiyor ifadesi doğru olmalı diye düşünüyorum bu sabah. Öyle ya hiç bir yaratığın da düşüncesi, ifadesi, sezişi ve bilişi birbirine benzemiyor. Kar taneleri neden benzesin ki!


Kar sahlep demek! Yaşasın! Sıcak demek soğuğun inadına ve beyaza, o aşırı aydınlığa inat karanlığı aramak onu iliklerinin en derininde hissetmek demek! Evet ya, nasıl da kuytu ve karanlık güvenilir hale geliyor söz konusu kar ve o koyu aydınlığı söz konusu olduğunda! Hele de migreniniz ve ışık hassasiyetiniz varsa!

http://karacsonyikepek.gportal.hu/portal/karacsonyikepek/image/gallery/1353266107_50.gif

Nasıl da çelişkili ifadeler veriyorum gibi görünüyor değil mi? Değil aslında... Neyin kime doğru, kimin neye yanlış olduğunun önemi yok insan doğasında, bunu farkediyorum son zamanlarda hemen hemen gözlemlediğim her olayda. Doğrusu belini çatlatmış ve haftalarca sadece gözlem yapmış biri için verilerim sağlam diyebilirim! Canlı doğası söz konusu olduğunda neyin iyi neyin kötü yada aynı kapsamda doğru yada yanlış olduğunun sabit bir sonucu yok. Olmaması doğru olan hatta!

Bir kedi yavrusu veya bir enik gibi düşünmek zorundayım ben hep aşırı sıcaklarda yada soğuklarda! Yada aydınlık yada karanlıkta! Her an işte aklınızı onlardan, ihtiyacı olanlardan alamadığınız zamanlarda! Onların yerine koyduğunuzda asla bütün sıcak yerler iyi değildir, bütün insanlar, bütün yemekler, bütün sular... Yada bir insan çocuğu iseniz bütün kadınlar iyi değildir, bütün şekerler de ve bütün yollar sizi eve götürmez!

Bir insan sizin için her zaman iyi değildir daha da daraltırsak alanı, yada maydanoz herkesin cildine iyi gelmez :) Her genelleme yanlıştır zihninizin yaptığı ve siz asla bir kişiye her konuda güvenemezsiniz yada bir yer her an güvenli olamaz veya bir olay her daim hayrınıza sonuçlanmaz! 

Her şey yük aslında yaşayan her canlıya. Onu yanıltabilecek sıkı sıkıya tutunduğu her anısı tuzak. Her dost potansiyel hain ve her hain potansiyel dost. Kar taneleri de en az bu kadar birbirinden ayrı ve belki de işte bu yüzden birbirlerine hiç dokunmuyorlar??? 

Belki de bu yüzden zamandan, mekandan, olaydan, şahıslardan her şeyden herkesten bağımsız sadece anı yaşamalı hayatın tadını çıkartmalıyız! Hayat anda güzel!

http://now-here-this.timeout.com/wp-content/uploads/2013/01/tumblr_lxlorr02Ax1r09wuoo1_500.gif

Not: Bu şekilde bakabilmeme yardımcı olduğun için sana minnettarım cocacım! Seni çok seviyoruumm!

http://cdn.all-that-is-interesting.com/wordpress/wp-content/uploads/2013/05/cinemagraph-gifs-deer.gif

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | ewa network review