Kızlı Erkekli Bir Sorum Var!


Kızlı erkekli hep bu memleketin meseleleri. Mesele başka aslında da ortaya koymaya cesaret edebildikleri kısmı hep kızlı erkekli.

Şehit haberleri gelir ülkenin bağrı yanacak haberi olsa da haber istasyonlarının haberi olmamış belli ki hepsi kızlı erkekli konuşuyor dünden beri ama 4.11.13 2 asker şehit edildi! Başka da neler oldu kimbilir üzeri örtülmelik ki bakınız ki üstüne beyefendi YİNE KIZLI ERKEKLİ DEDİ!



Bu ülkede kızlı erkekli öyle sorunlar var ki öğrenci evleri sanki cennet o meseleler yanında! 

“...kız küçüktü. Oğlan da ona göre daha büyüktü. Yıllarca kullanmış, kız kardeşini yıllarca kullanmış, kullanmış... Anne görünce şok oluyor. Affedersin, normal ilişkiyi bitirmiş, anormal ilişkiyi sürdürmeye başladığı sırada anne görmüş, öyle şikâyet konusu olmuş. Hem kızın ifadesi var, 'böyle böyle oldu' diye, anne de 'ben bizzat çocuğu gördüm' dedi. Tutuklamış, ceza vermiştim.” Diyor bir hakim UNFPA nın Ensest Türkiye Raporunda. 


““...14 yaşında bir kızı olan bir kadın. Bir gün kızının kendisine gelip dedesinin yani kadının babasının kendisine istemediği cinsel içerikli eylemlerde bulunduğunu anlatması üzerine kadında travma sonrası stres bozuklukları yaşanıyor. Çünkü kadın da 16 yaşına kadar babası tarafından cinsellikle ilgili eylemelere maruz kalan bir kadın...Kadın bunu kız kardeşleriyle paylaştığında görüyor ki büyük ablası tecavüze uğramış babasından. Kendisinden bir küçük kız kardeşi de. Kadın 34 yaşlarındaydı. Bir küçük kız kardeş 28-30 yaşlarında. En büyük abla da 40 küsur yaşlarında. En küçük kız kardeş ise 23-24 yaşlarındaydı. Ablaya tecavüz etmiş, kendisine 16 yaşına kadar ensest, yani içinde tecavüz olmayan ensest davranışlarında bulunmuş, kendisinden küçük kız kardeş, o da ensest davranışlarına maruz kalmış, 14-15 yaşına kadar, en küçük kardeşe bir şey yapılmamış...” Psikiyatr

“...10-11 yaşlarındaydı, anne baba birlikte, mutlu bir hayatları var görünüşte, her cumartesi anne pazara gidiyor, her cumartesi anne pazara gittiğinde kız evde kalıyor ve annesi pazara gittiğinde kıza tecavüz ediyor. İlk başta anal yoldan başlamış, sonra vajinal yoldan devam etmiş ve bir gün anne pazardan erken dönüyor ki babayı kızının yanında görüyor öyle şikâyetçi oluyor ve anne geldiğinde hâlâ inanamıyordu, nasıl böyle bir şey olur mümkün değil diye, kocam böyle bir şey yapmaz, gördüm ama hani emin değilim...Adli Tıp Uzmanı

“3-4 yaşlarında... bir erkek çocuktu. Yüksekten düşme vakası olarak gelmişti acile, sonra genel muayenede fiili livata tespit ettik çocukta. ...ailesi, amcaları falan vardı, annesi vardı, karışık, bir türlü baba yok ortada. ... ama babanın bunu yaptığına kanaat getirmiştik biz o anki o verilerden, konuşmalardan. Çocuğa fiili livata olayından sonra bir de beşinci kattan aşağı atmış... bayağı bir uğraştı; aileyle konuştu, çocuğu vermeme falan, bir sürü olaya şey yapıldı. Sonra, burası şey, bilirsiniz, sosyokültürel açıdan çok karışık, en son çocuk verildi. ...Olay öyle kapanmış oldu. Yani adli boyuta da ulaşmadı.” Çocuk Cerrahı

Böyle güzel(!) kızlı erkekli hikayeler ve tespitlerle devam ediyor bu önemli rapor! Tamamı için Türkiye Ensest Raporu

Sayın beyefendi kızlı erkekli bir şeylerden dem vuracaksa bunlara da bir el atmalı, bunları denetlemeli öncelikle! Öğrenciler kendi tercihleri olan hayatlarla yargılanıp müdahale görürken sanki AYIP ŞEYLER YAPIYORLARMIŞ gibi, bu çocuklar ensest ilişkiler yüzünden kızlı erkekli azap çekiyor, doğdukları yuvalarda üstelik!

Şimdi siz öğrenci evlerinden mi korkacaksınız sevgili anneler! Yoksa hükümetinizin, sisteminizin, sosyal yapınızın evlerinizde yataklarınızda büyüttüğü pis canavarlardan mı! Kimsenin gerçeklerin üzerini örtmesine izin vermeyin!

Şimdi benim kızlı erkekli bir sorum var!
Ne olacak bu çocuklar?


Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | ewa network review